Friday, 5 July 2013

Mee racun Batu Pahat..



Mee racun?? Erk...dengar name je rase takot nak makann.. Ada racun ape kat dlm mee ni? Racun rumpai, serangga, tikus...?

Hehe...ni lah mee yg Nurha rasa teringin sgt nk mkn.. Mee racun ni 'top' kat Batu Pahat. Tapi ada setengah tempat je yg sedap.. Kena pandai cari...

Bagi sape2 yg pernah mkn mee ni, rasa lebih kurang mcm mee bandung tapi 'light' sikit drpd rasa mee bandung... Kuahnya ada daging bertakhtakan sawi, carrot, telur.. Untuk yg special, ada gear box kambing, mkn sedut guna straw.

Posted via Blogaway

1 comments:

Amanda Suria said...

Mee racun? Menakutkan namanya.. salam kenal...akak follow. .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...