Sunday, 30 November 2014

Baby Amar menghidap tumor..

Dah seminggu MF start bekerja setelah cuti bersalin 2 bulan. Terima khabar daripada rakan baik masa sekolah rendah dan menengah dulu. Beliau masih dalam tempoh berpantang anak ketiga. Baby Amar menghidap brain tumor. Sedihnya tengok keadaan baby Amar. Kepalanya ditebuk untuk doktor masukkan tiub. Fungsi tiub untuk mengalirkan cecair yg berlebihan daripada otak ke tulang belakang.

Keputusan MRI telahpun diperolehi. Terdapat kesan ketumbuhan pada otak. Baby Amar bakal dibedah lagi pada 2 Disember ini. Tepat tarikh ulangtahun kelahiran papanya. MF doakan pembedahan ini berjaya dilakukan. Sedih tengok bayi sekecil ini dibedah. Mama dan papa Amar memang golongan yg terpilih utk diuji oleh Allah s.w.t. Sungguh MF kagum dengan ketabahan mereka.

MF sempat melawat baby Amar. Gambar MF dan mama Amar, rakan baik masa sekolah dulu. Lama sangat tak jumpa. Semoga semuanya selamat hendaknya. Aminn..

1 comments:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...