Friday, 15 March 2013

Firas went to swimming pool..

Gambar ni baru jumpe ekceli.. Time ni Firas umur 5 bulan.. Saje nak tempek kat blog ni buat kenang-kenangan.. Bile Firas dah besar nanti leh view gambar ni ye sayang... 1st time mandi kat pool Firas agak takut-takut ngan air.. Tapi sekarang ni Firas dah 8 bulan, sangat lah suke main air.. Bila mandi nak lama-lama duk dalam bilik air..hehe...

Baby ekceli takdelah takut air bcos dalam perut mamanya dulu dah terbiasa berenang dgn air ketuban.. Tapi Firas takut air may be air ketuban MF dulu tak banyak, siap doctor boleh rasa kaki dgn tangan Firas kat perut time hampir-hampir nak due lahirkan Firas dulu.. Iyelah kan, patut la anak mama ni takut air.. MF pun time minggu2 terakhir nak due kurang minum air.. So, kepada mommy to be semua...banyakkan minum air ye..
  

Semua org pandang kamera, Firas je tak..

Firas say, "bile nak naik ni papa??

Firas nangis, saya mahu pulang!

Baru nak pandang kamera

Inilah cousin2 Firas... (yg pakai pelampung hijau dgn yg pakai goggle je tau..)

Ramai tul budak2, next time mama n papa bawak Firas dtg sini lagi ye..

2 comments:

Mimie Najib said...

comelnya firas duk main air tu.. =)
ke dia dah rasa sejuk tu..hehehe

Nurha said...

time ni firas takut2 lg main air...tp skrg pantang jumpe air, ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...