Friday, 18 January 2013

Top Day Fresh purple..

Banyak baju yg Nurha kena basuh balik dari Sabah ni. Semua cadar, sarung bantal, selimut pun kena basuh sebab dah 10 hari tinggalkan rumah, bimbang papa alergi. Dah macam2 brand sabun basuh yg Nurha guna tapi yg kali ni paling puas hati. Sebab kain tak bau hapak. Bau pun sedap. Bila biarkan kain semalaman dalam washer machine then esoknya baru sidai pun baunya still harum macam lepas basuh. Yg ini barulah trusted brand. Teknologi Jepun mari. Brand apa lagi kalu bukan TOP. Tapi make sure u all gunakan fabric softener yg sama nak bagi baunya kekal harum. Lagi satu sabun n fabric softener ni sesuai untuk kain yg disidai di tempat teduh dan berangin. 



Nurha guna yg kaler puple, SENSUAL PURPLE, pasal berkenan sangat dgn bau ni. Cubalah. Lepas ni Nurha dah tak tukar dah jenama sabun lain sebab lepas 4 bulan gunakan sabun TOP ni rasa sangat puas hati. Baju papa dan Firas pun berbau harum je. Harga pun berpatutan.

Senarai harga TOP Day Fresh Malaysia 
Pack Size West M'sia East M'sia
1.8 litres RM 8.90 RM 9.00
1.5 litres(Refill) RM 5.95 RM 6.30
600 ml RM 2.95 RM 3.30

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...