Tuesday, 30 April 2013

Leisure time with family..


Masa yang paling berkualiti, of cos masa apabila dapat bercuti bersama keluarga. Bagi Nurha, time ni lah rasa hilang stress kerja, lupa kejap masalah dan kerja yang menimbun kat ofis. Gambar ni capture time  mandi-manda kat Lotus Desaru baru-baru ni, time cuti sekolah. Ada sesiapa yg dah dah pernah sampai sini tak? Best kan tempat ni. Sesiapa yang belum sampai sini, apa lagi, cepat2 book hotel coz selalu bilik full booked lagi2 time cuti sekolah..

Pemandangan sekitar taman tema air dari balkoni

Firas tak sabar nak main air


Urut badan guna simbahan air

Kaki Firas berkocak-kocak, suke sangat dia main air

Part ni lagi dia suke..

Pemandangan dari bahagian tengah water theme park

Time ni belum ramai orang lagi.. Belakang tu bilik hotel

Inilah part yang paling syok dan menjadi tarikan pengunjung di sini

Firas said "Mama, i'm thirsty.."..hehe kemain besar lagi sudu

Firas nak main air, tak nak tengok kamera

Mama n Firas pose

Papa dah macam Che Froggy..

Peace y'all

Rilek tempat teduh jap

Saat matahari tegak kat kepala

Peace!

Tak tahan panas laut

Berteduh kat sini pulak

Ruang tamu bilik hotel.. Ala2 apartment

Master bedroom

2nd bedroom

Toilet utk master bedroom

Siap ada tab mandi lagi kat master toilet bedroom

Pemandangan dari balkoni jam 3 petang

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...